Speciale preview van De Wilde Stad

Van de makers van De Nieuwe Wildernis komt een nieuwe bioscoopfilm uit: De Wilde Stad. De film schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van, de vaak door de mens onopgemerkte inwoners, de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken.
Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke om in te leven als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen waar nu eens niet de mens centraal staat.
De film gaat op 5 februari 2018 in première. Maar u kunt de film al eerder gaan zien:
Ga in de twee weken voorafgaand aan de premiere naar een voorvertoning in een bioscoop bij u in de buurt.

U kunt zich hier alvast aanmelden voor de speciale voorvertoningen. Wij berichten u dan binnenkort over de locaties en tijden van de vertoningen waarna u de kaarten kunt reserveren.

Let op: eerder was aangekondigd dat de voorvertoningen in november zouden plaatsvinden. Die data worden naar januari verplaatst i.v.m. de latere verschijning van de film. Als u zich hieronder inschrijft houden we u op de hoogte. Mocht u zich al hebben ingeschreven dan ontvangt u op korte termijn van ons via de mail bericht over de nieuwe data..

Meld u hier aan:

De Wilde Stad - voorvertoning reserveren

  • Velden met een * zijn verplicht.
Gratis inspiratie voor meer vogels in uw tuin

De film de Wilde Stad laat zien hoe belangrijk onze tuinen voor vogels zijn. Help ook de vogels in uw tuin of op uw balkon en geniet van tsjilpende mussen, een brutaal roodborstje en prachtige grote bonte spechten. Met een paar simpele aanpassingen maakt u uw tuin of balkon vogelvriendelijk.

Laat u inspireren door de tips en ideeën van Vogelbescherming Nederland en bestel het gratis magazine Vogels Dichterbij.

Bekijk hier de trailer van de film